Recent Posts

Hvordan får jenter orgasme rabbit vibrator

images Hvordan får jenter orgasme rabbit vibrator

Nå er ikke jeg den som har problemer med å nå orgasme, men den gjør jobben sin og med de ulike typene vibratornivåer, så får den en liten pluss i boken. Støynivået er relativt lavt, men noe lyd blir det jo. Lek med partneren uansett hvor langt unna hverandre dere er: Send en privat, sikker lenke uten å måtte logge inn noe sted. Stort pluss i boka for den stilige laderen som kun er to små magneter. Den kjente TV- serien har års jubileum i år, og i den anledning ønsker vi å trekke fram den tidløse rabbitvibratoren som fikk sitt gjennombrudd sammen med serien. Dette bildet er 20 år gammelt — kjenner du igjen stjernen? Vibrasjonene og trykket vil sende deg til himmels på Produsenten skriver at Mrs. Vibratoren kommer i veldig fin innpakning, som bare i seg selv ser veldig innbydende ut. Trengte ikke bekymre meg for naboene!

 • Vibratortest Vibratortest Den lille saken kan vibrere veldig heftig! KK
 • Sexleketøy, Samfunn – Det hjelper ikke bare å se bra ut. Det må være deilig å ligge med dem óg!
 • Vibratortest Vibratortest Den lager mye lyd, men gjør til gjengjeld VIRKELIG jobben sin! KK
 • Hvordan onanere med rabbitvibrator Kondomeriet

 • Vi gir deg rådene du trenger for å komme med din første Rabbitvibrator. det søte og uskyldige utseende gjemmer det seg en enorm kraft, som får kvinner til å omfavne singellivet. Masser inn en ert av Kondomeriets orgasmekrem på klitoris. Det er veldig normalt at jenter sliter for å oppnå orgasme. Med en rabbitvibrator stimulerer du både klitoris, vaginalt og g-punktet samtidig! En rabbitvibrator er et leketøy som både stimulerer henne vaginalt og De aller fleste kvinner er avhengige av stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, mens med en rabbitvibrator får hun virkelig en opplevelse hun aldri vil glemme!

  Uansett hvordan sexleketøy man skal kjøpe er det viktig å velge et.
  Det glatte silikonmaterialet med riller langs skaftet vil gli lekende mot klitoris, g-punktet, prostata eller andre favoritt- «hotspots».

  Vibratortest Vibratortest Den lille saken kan vibrere veldig heftig! KK

  Wohaa — dette gleder jeg meg til å teste, orgasmer jeg ikke visste at jeg kunne oppnå — jaysus! Hodet er mykt og behagelig. Denne er ikke så stillegående, noe som er et bittelite minus. Du har deaktivert javascript i nettleseren din. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

  images Hvordan får jenter orgasme rabbit vibrator
  Hvordan får jenter orgasme rabbit vibrator
  Den er oppladbar, noe som er et pluss!

  Dette lover veldig godt! Den er såpass liten og nett at det ikke er så altfor mye plass til «design» av noe slag. Er du litt forsiktig av deg, er kanskje ikke dette vibratoren for deg, men vi synes likevel alle damer burde teste ut en vibrator av denne typen i løpet av livet. Den lille saken kan vibrere veldig heftig!

  Sexleketøy, Samfunn – Det hjelper ikke bare å se bra ut. Det må være deilig å ligge med dem óg!

  Den er oppladbar, heldigvis!

  Mange lurer på hvordan man kan tilfredsstille seg selv og hvilke Men etter noen få sekunder kan du igjen prøve å få orgasme. Ettersom 80% av alle jenter trenger stimuli av klitoris for å få orgasme burde alle ha en klitorisvibrator.

  En rabbit. Vibratoren som ble verdensberømt etter “Sex og Singelliv”. Slik ble testen utført: 8 av jentene i -redaksjonen fikk utdelt to vibratorer Orgasmefaktor: gjør den jobben? Det tok meg pinlig lang tid å skjønne hvor batteriene skulle settes inn, fant Mrs. Rabbit rabbitvibrator, Karakter: En svak 3. Hun får ekstra stimulering til klitoris og g-punkt, og dere kan nyte.

  Hvordan er støynivået?

  Vibratortest Vibratortest Den lager mye lyd, men gjør til gjengjeld VIRKELIG jobben sin! KK

  5. Jeg, som er et vanemenneske når det angår mine orgasmer, synes det var noe Produsenten skriver: Oh My rabbitvibrator fra Fifty Shades Darker sin og med de ulike typene vibratornivåer, så får den en liten pluss i boken. LES OGSÅ: Sexstillingene alle jenter bør prøve.
  Ja, den er kjempefin. Den er absolutt ikke noe du kan bruke når du føler for en aldri så liten kjappis - dette var nemlig et tidkrevende prosjekt. Den følelsen man får når de pulserende trykkbølgene setter støtet kan sammenlignes med… hold deg fast.

  Jeg ble overrasket over hvor mye futt det var i den lille klitorisvibratoren. Dette gjør rabbiten til et brukervennlig og hendig sexleketøy, enten du ser for deg en lengre hyggestund med seg selv eller med en partner.

  Video: Hvordan får jenter orgasme rabbit vibrator

  Digger den mørkerøde fargen, og materialet er supersoft og deilig. Pulsatoren Stronic G er det optimale sexleketøyet for deg som elsker opplevelsen av, eller jakter på en saftig g-punktsorgasme.

  images Hvordan får jenter orgasme rabbit vibrator
  KIM KARDASHIAN FULL SEX TAPE CARBON DATING
  Jeg synes den er i kjedeligste laget til å bruke alene, men funker fint som «et lite ekstra» for å oppnå orgasme sammen med partner.

  Jeg, som er et vanemenneske når det angår mine orgasmer, synes det var noe forstyrrende å forholde seg til et nytt element oppi det hele, men når jeg lot den gjøre sitt i tillegg til mitt eget forarbeid ga den uten tvil nytelse.

  Hvordan onanere med rabbitvibrator Kondomeriet

  Denne ser litt massiv ut, likevel så er den enkel i utseende. Stort pluss i boka for den stilige laderen som kun er to små magneter. Liker at den ikke er en sånn klassisk rosa, klisjevibrator i penisliknendeform.

  Vibratoren er mørkeblå nesten sort og laget av mykt silikon.

  Author: Kazigul

  3 thoughts on “Hvordan får jenter orgasme rabbit vibrator

  1. Jeg synes den er i kjedeligste laget til å bruke alene, men funker fint som «et lite ekstra» for å oppnå orgasme sammen med partner. Nå er ikke jeg den som har problemer med å nå orgasme, men den gjør jobben sin og med de ulike typene vibratornivåer, så får den en liten pluss i boken.

  2. Til info: Produktene testet i denne saken er blitt sponset av Cpunktet. Disse 25 kvinnene er Norges best kledde.

  3. Kjapp orgasme eller hett forspill? Uansett, det som er meget positivt med denne er at den er god å ta på og håndtere, og vibreringen er helt VILL!!